• Zo trek je een filet een lekker krokant jasje aan

    Geschreven door Frank op 04 mei 2015

Het is gemakkelijk en lekker om je visfilet een krokant korstje te geven, zowel om ‘m makkelijker te bakken als voor de extra bite. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Ontdooi de filet in z’n vacuümverpakking in koud water.
  2. Dep de vis goed droog met keukenpapier.
  3. Kruid ‘m met gemalen peper en zout.
  4. Haal de filet lichtjes door de bloem.Haal de vis door de bloem
  5. Haal ‘m vervolgens door een geklutst ei.Haal de vis door een geklust ei
  6. Haal de filet dan door kruidenpaneermeel.Haal de vis door het kruidenpaneermengsel
  7. Bak je gepaneerde vis op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin en gaar.

Vis in krokant jasje

Geschreven door Frank

on 04 mei 2015