• Vis met een vleugje Japan

    Geschreven door Frank op 04 mei 2015

Je hoeft geen chef-kok te zijn om je vis een lekkere oosterse smaak te geven. Veel heb je ‘r ook niet voor nodig!

Benodigheden

Zo doe ik ’t meestal:

  1. Ontdooi de filet in z’n vacuümverpakking in koud water.
  2. Dep ‘m goed droog met keukenpapier.
  3. Kruid de filet vervolgens met peper en zout.
  4. Bak de vis volgens de aangegeven bereidingswijze.
  5. Blus ‘m af met wat sojasaus. Sojasaus toevoegen
  6. Besprenkel de filet vervolgens lichtjes met enkele druppeltjes citroensap en sesamolie.
  7. Voeg voor de extra smaak nog een klontje boter toe op ‘t eind.
  8. Variatietip: bestrooi de filet met geroosterde sesamzaadjes.variatietip: sesamzaadjes toevoegen

Geschreven door Frank

on 04 mei 2015