• Makkelijk een smaakvolle visfilet bakken

    Geschreven door Frank op 04 mei 2015

Met deze simpele stappen heb je zo ‘n heerlijk visgerecht op tafel!

Je kunt uiteraard eindeloos variëren met de vissoort en kruiden.

  1. Ontdooi de filet in z’n vacuümverpakking in koud water.
  2. Ga voor ‘n goede pan met antiaanbaklaag. Dan blijft de vis niet plakken.
  3. Dep de filet goed droog met keukenpapier.
  4. Gebruik ‘n platte spatel om je filet makkelijk om te draaien.
  5. Kruid ‘m met peper en zout.
  6. Haal de filet lichtjes door de bloem.Vis door bloem halen
  7. Bak de filet in een beetje olie op middelhoog vuur.
  8. Keer ‘m halverwege de bereidingstijd.Vis bakken
  9. Voeg voor de extra smaak nog een klontje boter toe op ‘t eind.

Vis met boter

Geschreven door Frank

on 04 mei 2015