• Lekker zelf variëren met gemarineerde vis

    Geschreven door Frank op 04 mei 2015

Bijna elke vis is smaakvol te marineren met kruiden, olie of een ander soort marinade. Je filet wordt zo zachter, blijft sappig en krijgt een lekker smaakje. Ook kun je gemakkelijk zelf nieuwe smaken uitproberen. Zo marineer ik m’n vis:

  1. Ontdooi de filet in z’n vacuümverpakking in koud water.
  2. Maak een marinade van olijfolie, kruiden en andere smaakmakers zoals ketjap, sojasaus of citroensap.Maak een marinade
  3. Leg de filet in ‘n schaaltje met de marinade en zet ‘m ongeveer een uur afgesloten in de koelkast.Leg de filet in een schaaltje met de marinade
  4. Bereid de gemarineerde filet met een methode naar wens, bijvoorbeeld koekenpan, grill of op de barbecue.
  5. Verpak bij bereiding in de oven of op de barbecue de vis in aluminium folie.Verpak bij bereiding in de oven of op de barbecue de vis in folie

Eet smakelijk!

Geschreven door Frank

on 04 mei 2015