• Recept

    Zalmburger

    Geschreven door Queensfan op 29 juni 2015

1 persoon

12 minuten

Ingrediënten

  • 1 Queens zalmfilet

    ontdooit

  • 1 chipolataworst

  • 1 eetl. roomkaas

  • 1 ei

  • 1 augurk

  • 1 hamburgerbroodje

  • enkele blaadjes sla

Benodigdheden

  • Koekenpan

  • Oven

1 persoon

12 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Snijd het worstje in de lengte doormidden. Doe wat olie in een pan. Bak de zalm, worst en ei allemaal tegelijk in de pan.

  3. • Snijd ondertussen het hamburgerbroodje door en doe het even in de oven. Snijd de augurk in plakjes.

  4. Haal het broodje uit de oven en besmeer de onderste helft met roomkaas. Leg daar bovenop het worstje. Daar weer bovenop de zalm. En daar weer bovenop het gebakken ei. Leg daar wat sla bovenop. Leg de bovenste helft van het broodje er op.

  5. En smul

Tip

"Het fijne van diepvrieszalm is dat het diepvrieszalm is. Kun je dus kopen, een tijdje vergeten, en dan op een dag waarop je geen zin hebt om boodschappen te doen, herinneren. En er dan dit recept van maken. En dat zalm ei worst zijn."

Queensfan

Geschreven door Queensfan

op 29 juni 2015

Recept :
Zalmburger

1 persoon

12 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Snijd het worstje in de lengte doormidden. Doe wat olie in een pan. Bak de zalm, worst en ei allemaal tegelijk in de pan.

  3. • Snijd ondertussen het hamburgerbroodje door en doe het even in de oven. Snijd de augurk in plakjes.

  4. Haal het broodje uit de oven en besmeer de onderste helft met roomkaas. Leg daar bovenop het worstje. Daar weer bovenop de zalm. En daar weer bovenop het gebakken ei. Leg daar wat sla bovenop. Leg de bovenste helft van het broodje er op.

  5. En smul

www.queensvis.nl