• Recept

    Pasta met garnalen en romige avocadosaus

    Geschreven door Hanneke Dassen op 24 augustus 2015

4 personen

30 minuten

Ingrediënten

  • 1 zakje Queens Roerbakgarnalen Sweet Chili

  • 400 gr pasta

    bijv. spaghetti of tagliatelle

  • 1/2 ui

  • 2 teentjes knoflook

  • 2 rijpe avocado

  • 200 gr cherrytomaten

  • olijfolie

  • peper & zout

Benodigdheden

  • Kookpan

  • Vergiet

  • Hapjespan

  • Keukenmes

  • Snijplank

  • Vork

4 personen

30 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente in gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet daarna af in een vergiet.

  2. Snipper de ui en knoflook fijn. Prak de avocado’s fijn en halveer de cherrytomaten.

  3. Verhit een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten in een eetlepel olijfolie. Bak daarna de roerbakgarnalen mee. Zet het vuur lager en schep de geprakte avocado en cherrytomaten erdoor. Voeg eventueel nog een extra scheutje olijfolie toe voor een extra romige saus.

  4. Schep de pasta door de saus totdat alles goed vermengd is en serveer gelijk. Variatietip: voeg wat geraspte citroenschil en gemalen chili toe aan de saus.

Tip

"Met 2 rijpe avocado’s en een zakje Queens Sweet Chili Roerbakgarnalen maak je in een handomdraai een heerlijke pastasaus."

Geschreven door Hanneke Dassen

op 24 augustus 2015

Ook iets voor jou?

Recept :
Pasta met garnalen en romige avocadosaus

4 personen

30 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente in gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet daarna af in een vergiet.

  2. Snipper de ui en knoflook fijn. Prak de avocado’s fijn en halveer de cherrytomaten.

  3. Verhit een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten in een eetlepel olijfolie. Bak daarna de roerbakgarnalen mee. Zet het vuur lager en schep de geprakte avocado en cherrytomaten erdoor. Voeg eventueel nog een extra scheutje olijfolie toe voor een extra romige saus.

  4. Schep de pasta door de saus totdat alles goed vermengd is en serveer gelijk. Variatietip: voeg wat geraspte citroenschil en gemalen chili toe aan de saus.

www.queensvis.nl