• Recept

    Wilde zalm met noedels

    Geschreven door Queensfan op 25 juni 2015

2 personen

15 minuten

Ingrediënten

  • 2 Queens Zalmfilets

    ontdooit

  • 250 g rijstnoedels

  • 100 g zeekraal

  • 2 norivellen

  • 1 citroen

  • 1 eetl. sesamzaad

  • 1 theel. gedroogde dille

    of wat takjes verse

  • 1 eetl. sesamolie

  • 1 eetl. tamari

    glutenvrije sojasaus

Benodigdheden

  • Kookpan

  • Koekenpan

  • Schaar

2 personen

15 minuten

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook.

  2. Bak in een laagje olijf- of kokosolie de twee zalmmoten in zo'n 6-8 minuten gaar. Sprenkel 2 minuten voor tijd wat sesamzaadjes over de zalmmoten en een klein beetje sesamolie en dille.

  3. Doe de rijstnoedels in het kokende water en kook zo'n 4-5 minuten. Knip ondertussen de norivellen in kleine stukjes. Leg de rijstnoedels op een bord en doe hier wat tamari en sesamolie over.

  4. Leg de helft van de zeekraal op ieder bord; je hoeft dit niet te koken. Verspreid de norivellen over de zeekraal. Schep een zalmmoot op ieder bord en besprenkel alles met wat citroensap en een klein beetje tamari. Enjoy!

Tip

'Ideaal, deze vries verse vis is het gehele jaar verkrijgbaar in de supermarkt!'

Queensfan

Geschreven door Queensfan

op 25 juni 2015

Recept :
Wilde zalm met noedels

2 personen

15 minuten

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook.

  2. Bak in een laagje olijf- of kokosolie de twee zalmmoten in zo'n 6-8 minuten gaar. Sprenkel 2 minuten voor tijd wat sesamzaadjes over de zalmmoten en een klein beetje sesamolie en dille.

  3. Doe de rijstnoedels in het kokende water en kook zo'n 4-5 minuten. Knip ondertussen de norivellen in kleine stukjes. Leg de rijstnoedels op een bord en doe hier wat tamari en sesamolie over.

  4. Leg de helft van de zeekraal op ieder bord; je hoeft dit niet te koken. Verspreid de norivellen over de zeekraal. Schep een zalmmoot op ieder bord en besprenkel alles met wat citroensap en een klein beetje tamari. Enjoy!

www.queensvis.nl