• Recept

    Teun’s gebakken kabeljauwfilet met Hollandse stamppot

    Geschreven door Queensfan op 09 juni 2015

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Ingrediënten

  • 4 Queens kabeljauwfilets

  • 50g boter

  • 2 teentjes knoflook

    gepeld en in plakjes

  • 250g snijbonen

  • zout en peper

  • cayennepeper

  • 4 eetl. mosterd en wat dille

  • 1kg kruimige aardappelen

    voorgekookt

  • 200g prei

    fijn gesneden

  • 150g geschrapte worteltjes

Benodigdheden

  • Kookpan

  • Koekenpan

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Bereidingswijze

  1. Zet de aardappelen met de prei, wortel en snijboontjes in een grote pan op het vuur, in een laagje koud water met wat zout. Breng de groenten aan de kook en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet alles af en stamp fijn.

  2. Smeer de kabeljauw in met mosterd en dille en bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 50g boter in een koekenpan en bak de knoflook 3 minuten.

  4. Roer de knoflookboter en naar smaak zout, peper en cayennepeper door de stamppot.

Tip

"Lekker eens wat anders; vis bij de stamppot. Heerlijk!"

Queensfan

Geschreven door Queensfan

op 09 juni 2015

Recept :
Teun’s gebakken kabeljauwfilet met Hollandse stamppot

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Bereidingswijze

  1. Zet de aardappelen met de prei, wortel en snijboontjes in een grote pan op het vuur, in een laagje koud water met wat zout. Breng de groenten aan de kook en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet alles af en stamp fijn.

  2. Smeer de kabeljauw in met mosterd en dille en bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 50g boter in een koekenpan en bak de knoflook 3 minuten.

  4. Roer de knoflookboter en naar smaak zout, peper en cayennepeper door de stamppot.

www.queensvis.nl