• Recept

    Sanne’s Panga pakketje met tomaat en ui

    Geschreven door Queensfan op 03 juni 2015

4 personen

40 minuten

420 kcal

Ingrediënten

  • 4 Queens Pangafilets naturel (ontdooit)

  • 1/2 citroen

    geperst en 1tl rasp van de schil

  • 1 teentje knoflook

  • 3 eetl. olijfolie extra vierge

  • 2 eetl. fijngehakte Italiaanse kruiden

  • 4 grote aardappelen

    in dunne plakjes

  • 2 rode uien

    in ringen

  • 4 grote tomaten

    in plakken

  • zout en versgemalen zwarte peper

Benodigdheden

  • Bakpapier Of Aluminiumfolie (4 Vellen)

4 personen

40 minuten

420 kcal

Bereidingswijze

  1. Wrijf de Pangafilets in met wat citroensap, zout en peper.

  2. Pers de knoflook uit en roer de olijfolie, de citroenrasp en de Italiaanse kruiden erdoor.

  3. Spreid 4 stukken bakpapier uit en leg de plakjes aardappel in het midden, strooi er wat zout over en schep de helft van het kruidenmengsel eroverheen.

  4. Leg de filets erop en verdeel de ui en de tomaat over de filets en schep de rest van het kruidenmengsel erover.

  5. Vouw het pakketje dicht en bak de vis in de oven (voorverwarmen 200C) in 30-35 minuten gaar.

Tip

"Door de neutrale smaak van Panga kun je zelf naar hartenlust variëren met ingrediënten."

Queensfan

Geschreven door Queensfan

op 03 juni 2015

Recept :
Sanne’s Panga pakketje met tomaat en ui

4 personen

40 minuten

420 kcal

Bereidingswijze

  1. Wrijf de Pangafilets in met wat citroensap, zout en peper.

  2. Pers de knoflook uit en roer de olijfolie, de citroenrasp en de Italiaanse kruiden erdoor.

  3. Spreid 4 stukken bakpapier uit en leg de plakjes aardappel in het midden, strooi er wat zout over en schep de helft van het kruidenmengsel eroverheen.

  4. Leg de filets erop en verdeel de ui en de tomaat over de filets en schep de rest van het kruidenmengsel erover.

  5. Vouw het pakketje dicht en bak de vis in de oven (voorverwarmen 200C) in 30-35 minuten gaar.

www.queensvis.nl