• Recept

    Ewalds Bretonse kabeljauwschotel met spek en aardappelschijfjes

    Geschreven door Queensfan op 26 februari 2015

4 personen

25 minuten

452 kcal

Ingrediënten

  • 4 Queens kabeljauwfilets

  • 250 gram magere spekreepjes

  • 500 gram aardappelschijfjes

  • 4 tomaten

Benodigdheden

  • Oven

  • Ovenschaal

4 personen

25 minuten

452 kcal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Leg de bevroren kabeljauwfilets in een ovenschaal.

  3. Bedek de filets met spekjes, tomatenplakjes en aardappelschijfjes.

  4. Bereid de maaltijd gedurende 20-22 minuten in de oven.

Tip

“Een stoer gerecht voor echte mannen! Kook dit ‘ns voor je vrienden.”

Queensfan

Geschreven door Queensfan

op 26 februari 2015

Recept :
Ewalds Bretonse kabeljauwschotel met spek en aardappelschijfjes

4 personen

25 minuten

452 kcal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Leg de bevroren kabeljauwfilets in een ovenschaal.

  3. Bedek de filets met spekjes, tomatenplakjes en aardappelschijfjes.

  4. Bereid de maaltijd gedurende 20-22 minuten in de oven.

www.queensvis.nl