• Duurzaam genieten? Queens schol uit eigen Noordzee.

    Geschreven door Hanneke Dassen

    op 26 februari 2015

“Respect voor de natuur zit onze vissersfamilies in hart en nieren.”

“De Urkse familiebedrijven die zich bij ons visserijbedrijf aansloten, visten al generaties lang op de Noordzee. Respect voor de natuur zit de vissersfamilies in hart en nieren. Omdat ze hun mooie traditie ook aan volgende generaties wilden kunnen overdragen, zijn deze vissers al in 2009 overgestapt op duurzame visserij. Daardoor kunnen we gelukkig nog steeds genieten van de heerlijke schol uit onze eigen Noordzee. En na ons onze kinderen.” – Directeur Jacob Kramer van Ekofish –

“Respect voor de natuur zit onze vissersfamilies in hart en nieren.”

Queens Vis heeft scholfilet uit de Noordzee in haar assortiment met het MSC-keurmerk.

Visser Louwe de Boer vaart uit met Ekofish, voor Queens: “Noordzeeschol verwerken we direct, om de vis snel na de vangst in te kunnen vriezen. Zo behoudt uw heerlijke schol niet alleen z’n gezonde voedingsstoffen, maar smaakt hij -zodra u ‘m thuis ontdooit- precies zoals we ‘m vers uit de netten haalde.”

 Wilt u meer weten over hoe Queens schol gevangen wordt? Neem dan ook een kijkje op de website van de Ekofish Group.

Geschreven door Hanneke Dassen

op 26 februari 2015